Bun venit pe website-ul savage-studio.ro! În continuare vă vom prezenta politica de confidențialitate a website-ului nostru și informațiile de care trebuie să țineți cont în timpul utilizării paginilor acestuia. În timpul folosirii acestui website, datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în conformitate cu Legea nr. 363 din 28 decembrie 2018 privind protecția datelor cu caracter personal.

Completarea formularelor de contact sau orice alte tipuri de formulare puse la dispoziția dumneavoastră pe acest website, vă dă dreptul de a solicita în orice moment rectificarea sau ștergerea informațiilor furnizate și să retragerea consimțământul de prelucrare. Pentru orice suspiciune cu privire la folosirea ilicită a datelor dumneavoastră, vă încurajăm să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)!

În paragrafele următoare vom prezenta condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal pe care le colectăm.

Identitatea operatorului de date:

CRYSTALART EXTRAVAGANCE S.R.L, cu adresa Str. Municipiul Bucuresti, Str. Avionului, Nr.26, Biroul B, Et.1 , Sector 1, București, înregistrată la registrul comerțului cu numărul J40/11954/2020 și având codul unic de înregistrare fiscală 43072779.

Scopul prelucrării:

Gestionarea solicitărilor dumneavoastră indiferent de natura lor.

Temeiul juridic:

Prelucrarea datelor furnizate de dumneavoastră se desfășoară sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protectia Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri în vederea incheierii unui contract.

Datele prelucrate:

Datele pe care le solicităm și le prelucrăm prin intermediul formularelor noastre precum și datele colectate automat de acest website, pe care le puteți găsi enumerate detaliat în pagina Politica de Cookies.

Perioada prelucrării datelor:

Perioada de prelucrare a datelor dumneavoastră este de un an de la momentul colectării lor.

Modul de prelucrare:

După colectarea datelor pe care ni le furnizați, operatorii noștri le înregistrează în sistem pentru a vă putea contacta prin mijloacele de comunicare pe care ni le puneți la dispoziție.

Confidențialitate

Nu vom utiliza datele dumneavoastră personale cu niciun alt scop cu excepția celui menționat în această politică de confidențialitate.

Drepturile dumneavoastră:

Rețineți faptul că puteți solicita modificare sau ștergerea datelor colectate de noi pe tot parcursul perioadei de timp în care le stocăm și le prelucrăm. Pentru a vă exercita acest drept, trimiteți-ne un mail la adresa: hello@savage-studio.ro și vom face tot posibilul pentru a soluționa cererea dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Copyright  2021 CRYSTALART EXTRAVAGANCE S.R.L

Varianta actualizată – martie 2021, CRYSTALART EXTRAVAGANCE S.R.L