Vă mulțimim pentru vizitarea site-ului nostru, https://savage-studio.ro! Pagina aceasta conține Termenii și Condițiile website-ului pe care îl vizualizați. Pentru o mai bună înțelegere a modului în care acesta funcționează, vă rugăm să citiți cu atenție rândurile de mai jos și dacă există lucruri pe care nu le înțelegeți, nu ezitați să ne contactați. Folosirea acestui website înseamnă acordul dumneavoastră cu privire la toate informațiile cuprinsă în această pagină.

Website-ul https://savage-studio.ro este proprietatea companiei CRYSTALART EXTRAVAGANCE S.R.L. și are toate drepturile rezervate. Denumirea website-ului, logo-ul acestuia, dar și toate celelalte elemente prin care ne identificăm sunt proprietatea exclusivă a companiei CRYSTALART EXTRAVAGANCE S.R.L., înregistrată la registrul comerțului cu numărul J40/11954/2020 și având codul unic de înregistrare fiscală 43072779.

Folosirea în scop comercial a oricăror elemente de idetificare ale acestui website este strict interzisă și în cazul unui astfel de incident ne rezervăm dreptul de a ne apăra proprietatea intelectuală.

Drepturi de proprietate intelectuală

Drepturile de autor și orice alte drepturi legate de conținutul acestui site, inclusiv textele, imaginile și orice alte elemente pe care le cuprinde, sunt proprietatea noastră exclusivă sau au fost obținute prin încheierea unui contract cu proprietarii lor de drept.

Politica de confidențialitate a website-ului

Respectăm legislația în vigoare cu privire la toate informațiile cu caracter personal pe care ni le furnizați. Mai multe despre politica de confidențialitate puteți citi accesând paginile: Politica de cookies și Politica de confidențialitate ale acestui website.

Acuratețea, completitudinea și actualitatea informației

Depunem eforturi continue ca toate informațiile pe care vi le oferim să fie de actualitate. Cu toate acestea, nu ne asumăm răspunderea în cazul în care textele noastre sunt incomplete sau nu sunt pe înțelesul utilizatorului.

Legături cu alte website-uri

Acest website conține legături care trimit în afara paginilor noastre pentru a oferi utilizatorilor o experiență cât mai completă. Link-urile de pe acest website vi le oferim cu bună credință, dar în același timp nu ne facem responsabili dacă informația postată pe website-urile către care conduc nu este relevantă pentru dumneavoastră sau de actualitate.

Garanții

Vă garantăm un acces securizat și neîntrerupt pe acest site, în limita posibilităților. Dar ne rezervăm dreptul exclusiv de a modifica, adăuga sau șterge informații de pe acest site fără nicio notificare prealabilă, în orice moment considerăm necesar.

Responsabilitate legală

Suntem scutiți de orice responsabilitate legală sau de orice alt fel pentru daune, costuri sau pierderi cauzate de utilizarea necorespunzătoare a acestui website, sau provocate de accesarea website-urilor către care facem trimitere. De asemenea, descărcarea oricăruia din materialele postate aici sau pe website-urile către care vă trimitem prin intermediul link-urilor se va face pe propria dumneavoastră răspundere și nu ne asumăm responsabilitatea în cazul defectării computerului sau terminalului folosit.

Activități interzise

Nu aveți voie să folosiți materialele noastre în scop comercial și atât mai puțin în scop denigrant. Câteva din acțiunile pe care le considerăm ilicite sunt:

  • Acțiunile care încalcă drepturile de confidențialitate;
  • Utilizarea acestui website pentru a defăima, calomnia, sau ataca buna reputație a companiei noastre, a clienților sau a partenerilor noștri;
  • Afișarea sau trimiterea către acest website a materialelor cu caracter obscen, rasist, defăimător, pornografic, amenințător sau ilicit prin intermediul căilor de acces puse la dispoziție de administratori sau încălcând sistemele noastre de securitate.

Jurisdicție și lege aplicabilă

Orice controverse provenind din folosirea acestui website vor fi guvernate de către legea în vigoare din România.

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face completări și modificări la această pagină de Termeni și Condiții fără niciun preaviz. De aceea, punerea la curent cu informațiile prezentate pe acest website este o responsabilitate exclusivă a utilizatorilor.

Copyright  2021 CRYSTALART EXTRAVAGANCE S.R.L

Varianta actualizată – martie 2021, CRYSTALART EXTRAVAGANCE S.R.L